Frizerie Gorjului Militari -
calitate, înainte de toate !

George

2020

frizerie gorjului militari pacii lujerului sector 6 bucuresti 2019

Luca

2019

Frizerie Lujerului Sector 6

Adrian

2020

Frizerie Bucuresti Sector 6

Alex

2019

Matei

2020

Frizerie Gorjului Militari | Suntem o echipa formata din stilisti si frizeri cu experienta, dornici sa iti ofere doar servicii de inalta calitate. Facem totul cu pasiune si dorim sa iti oferim atat consiliere, cat si mai multe informatii si “tips and triks“ despre cele mai noi trenduri in materie de stil, tunsoare si culoare, astfel incat sa iti gasesti stilul potrivit tie si personalitatii tale.

Te vei bucura de cel mai potrivit program de ingrijire al parului pe care il vom aplica in salon si, totodata, iti vom recomanda un program bun pentru ingrijirea parului acasa, astfel incat efectul sa fie de durata. Suntem convinsi ca doar asa vom reuși sa pastram standardele ridicate, iar tu sa te simti special la Lucia Beauty Salon.

Frizerie Gorjului Militari -
Servicii de Îngrijure si Înfrumusetare

Frizerie Gorjului Militari | Barbatul modern a demonstrat ca stie cum sa faca diferenta, atunci cand e necesar. A aratat ca este capabil sa manifeste devotament fata de ceea ce ii place cu adevarat sa faca si, desi acest lucru este demn de admirat, trebuie sa recunoastem ca asa a ajuns barbatul modern sa se suprasolicite… treptat, treptat.
 

Viata agitata pe care o duce nu va intarzia sa isi puna amprenta nu doar pe psihicul sau, ci si pe fizicul sau. Oricat ar incerca sa evite acest lucru, stim cu totii ca ritmul accelerat conduce la numeroase carente ce vor stimula neplaceri precum caderea parului, albirea firelor de par din barba sau de pe cap, uscarea tenului, inmultirea punctelor negre si ale impuritatilor la nivelul pielii, pierderea de calciu prin cresterea necorespunzatoare a unghiilor… si lista poate continua.

Lucia Beauty Salon s-a hotarat sa militeze prin activitatea sa, pentru ragazul si rasfățul de care un barbat are nevoie, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care le intampina!

De aceea, in locatiile noastre vei gasi mereu personal specializat, pregatit sa iti raspunda la orice intrebari si sa iti ofere cele mai potrivite sfaturi! Imbinam acest aspect cu atmosfera relaxanta si vibe-ul frizeriilor de odinioara si rezulta locatia ideala pentru barbatul modern ce are nevoie de un moment de respiro si un look mai fresh!

Indiferent ca ai nevoie de un spalat si aranjat rapid, ca ți-ai rezervat ceva timp pentru o tunsoare mai deosebita, ca au ieșit primele fire albe si vrei sa le acoperi cu un vopsit, ca te-ai hotarat sa iti lasi scalpul sa respire o perioada cu un ras complet sau ca ai mare nevoie de un tratament care sa contribuie la indesirea parului, frizerii nostri specializati in metodele clasice de odinioara sunt pregatiti sa iti vina in ajutor.

In ceea ce priveste freza unui barbat, lucrurile sunt destul de simple: trebuie sa arate mereu bine! De aceea, frizerii Lucia Beauty Salon au cunostintele necesare pentru a te rasfata cu servicii.

Si ca sa intelegi mai bine ce poti descoperi in salonul nostru de top, din zona Pacii | Lujerului | Gorjului | Militari, vom discuta punctual despre serviciile de frizerie barbati / copii, pe care ti le punem la dispozitie!

Frizerie Gorjului Militari –
Preturi care-ti merg la inima

 

Bazandu-ne pe o vasta experienta de peste 15 ani ne asiguram ca punem la dispozitia ta cele mai bune servicii, cele mai optime oferte, totul bazandu-se pe un raport raport calitate / pret imbatabil, extrem de bine pus la punct de-a lungul timpului. Inainte de toate, grija noastra pentru client este prioritara.

Vrei sa vezi toate ofertele si noutatile legate de Frizerie Gorjului Militari ? Atunci iti recomandam sa ne urmareste pe pagina noastra de Facebook.

Pentru detalii complete despre cum ajungeti la noi ( Frizerie Gorjului Militari ) sau cum ne puteti contacta, va rugam sa vizualizati sectiunea special dezvoltata pentru Contact.